ACUSTIC • Implant Pentru Refuz • Expirat • 23.03

Miercuri, 23.03.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/71939
Acces general: prețul unui bilet este de 70 lei.
Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, formația ieşind în evidență prin sunetul specific si mesajul direct, profund ancorat în actualitate.
Până în prezent Implant Pentru Refuz a reuşit să lanseze 9 albume, fiecare album reprezentând o treaptă evolutivă prin care a trecut formația. Fiecare reușită, fiecare eșec, reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi. Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 26 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și în același timp plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din ţara noastră.
În anul 2019 au lansat ultimul album “SUBRADAR”, album care celebrează prieteni și prietenii, cuprinzând în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi și prieteni apropiaţi. http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
http://www.implantpentrurefuz.com

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Hourly Schedule

New Day

19:00 -
open doors
21:00 -
Implant Pentru Refuz live

Date

Mar 23 2022

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Cost

70 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available