ACUSTIC • Vița de Vie • Expirat • 26.12

Duminică, 26.12.2021
Open doors: 14:00. Live: 15:00
Expirat, Halele Carol

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/69865/

Acces general: prețul unui bilet este de 90 lei.

Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Mergând uneori până la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC înseamnă cele mai reprezentative melodii Vița de Vie, reorchestrate într-o manieră unică. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitări acustice neconvenționale și percuții etnice, proiectul ACUSTIC, lansat în 2012, a devenit parte integrantă din personalitatea Vița de Vie, alături de ELECTRIC și SIMFONIC.

“Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantam într-o formă cât mai apropiată de starea lor originală, cea de emoție. De acolo am construit cu grijă și abnegație albumul ACUSTIC. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens. “ – Adrian Despot

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.

• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.

• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

14:00 -
open doors
15:00 -
Vița de Vie Acustic - live

Date

Dec 26 2021

Time

2:00 pm - 5:00 pm

Cost

90 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available