Alex & The Fat Penguins • Expirat • 17.10

Duminică, 17.10.2021
Open doors: 18:00. Live: 19:30
Expirat Halele Carol

🔖 Bilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/68623/
Prețului unui bilet este de 40 lei și este individual.

❗ Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

Am reușit să combinăm muzica rock cu influențe populare românești și versuri care au adesea un iz arhaic, într-un mix modern. Albumul nostru de debut conține 11 melodii, inclusiv „Ursul”, „Somebody”, „Ploi” sau „Quantum Physics”. Suntem recunoscuți pentru implicarea noastră în mai multe inițiative legate de zona politică sau ecologică. Printre acestea, putem enumăra protestul spontan împotriva corupției, din fața Guvernului României, sau piesa „Urla Pământul”, lansată cu sprijinul WWF România, pentru a trage o alarmă asupra tăierilor abuzive ale pădurilor din România.
Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce, chitară), Mihai Ungureanu (chitară bas, coruri), Mircea Steriu (chitară solo, coruri) și Ionuț Tebeică (tobe, coruri).
Alex & The Fat Penguins:
Instagram: https://www.instagram.com/alexandthefatpenguins/
YouTube: https://www.youtube.com/c/AlexTheFatPenguinsOfficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0PHWGb71AIORKz38uyLEii

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concertele din Expirat înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
19:30 -
Alex & The Fat Penguins - live

Date

Oct 17 2021

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

40 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available