Alexu and The Voices Inside – Luminescence EP / 13.06

Miercuri, 13.06. 8PM

Alexu and The Voices Inside este un proiect despre artă și oameni talentați.
La un an după ce a cântat în deschiderea trupei britanice The Veils, Alexu and The Voices Inside revine la Expirat pentru lansarea celui de al doilea EP, intitulat „Luminescence”. Vocile sale interioare s-au auzit în ultimul an la Sofar Sounds, Radio Guerilla, și alte show-uri acustice, amintind de cele din ultima perioadă, în deschiderea trupelor Eyedrops și Luna Amară. În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, într-o ambianță unică, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop. Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create, vocile suprapuse și beat-urile simple de chitară. Vocile de pe Loop nu vor fi singurele care se vor face auzite, scena fiind împărțită pe alocuri și cu prieteni din proiectul The Voices Inside.

În deschiderea concertului va fi Ana Coman pe care probabil o știți de la Radio Guerrilla, unde, săptămânal, în rubrica “Ana are cântec” din Guerrilla LogOut, reinterpretează câte o piesă.
Este a doua oară cand urcă pe scena Expirat-ului, data trecută cântând în deschiderea trupei The Amsterdams.
S-a apucat prin liceu de cântat cover-uri, iar recent și-a descoperit și pasiunea pentru compus așa că, în cadrul concertului, va interpreta atât câteva dintre piesele ei de suflet, la chitară și voce, cât și unele compoziții proprii.

Facebook Event

Date

Jun 13 2018

Time

8:00 pm - 11:55 pm

Cost

20 lei (at the door) / 15 lei (pre-sale)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available