ALL EVENTS ARE OFF!

ALL EVENTS ARE OFF!

Din cauza creșterii numărului de infectări cu COVID-19 în București, ca măsură de precauție și pentru a contribui eficient la limitarea răspândirii virusului în rândul populației, Expirat a luat decizia de a ANULA cu efect imediat toate evenimentele cu desfășurare la locația din cadrul Halele Carol, anunțate pentru următoarea perioadă (concerte, petreceri cu DJ, evenimente culturale sau conferințe, cu desfășurare programată – deocamdată – pentru luna martie).

Ne pare sincer rău pentru această situație și sperăm să găsim cât mai curând o modalitate de a ne vedea în siguranță și de a aduce trupele, artiștii și performerii înapoi pe scena de la Expirat.

Cumpărătorii de bilete vor fi rambursați, modul în care se va proceda în acest sens urmând a fi anunțat pe fiecare eveniment în parte în cel mai scurt timp.

Toate evenimentele care vor putea fi reprogramate, vor primi o nouă dată de desfășurare imediat ce contextul o va permite.

Vom posta curând și constant update-uri și vom reveni până vineri cu vești despre cum, când și în ce regim va funcționa Expirat în următoarea perioadă. Până atunci, astăzi și mâine monitorizăm atent situația de acasă.

Vă mulțumim pentru înțelegere. We’ll party again soon!

Date

Mar 11 2020 - Mar 31 2020
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România