BIFF / 24.02

Duminică, 24.02. Open doors: 20:00

Unchi, nepot/fiu, frate/tată, mamă și poate un bunic, asta ar fi familia care ar reprezenta trupa BIFF în ziua de 24 februarie 2019, la Expirat în București. Și numele e inspirat! Pe lângă pozitivismul care ni-l transmite cuvântul în sine, el este un acronim:
B – Bazooka, I – Ioana, F – Florin, F – Filip

Cel din urmă, este cel dintâi, de fapt! Filip – https://www.youtube.com/watch?v=FuX3f7IOPIo – pianist & keyboardist – 11 ani, elev al Colegiului de Muzică George Enescu, a fost scânteia care a generat acest proiect, muzica celor de la Vulfpeck stârnind o dorință arzătoare de a le învăța repertoriul.

Suntem cu toții iubitori de muzică bună, suntem educați de mici muzical, prin școli/licee/academii, iubim să creăm muzică, iubim să o împărtășim oamenilor.

Vulfpeck a fost pentru noi un exemplu de viață, un exemplu de cum trebuie făcută muzica, cu bucurie și relaxare, iar faptul că repertoriul lor ne-a consumat mai mult de 80% din fundalul sonor care ne-a acompaniat ultimul an de viață, am hotărât că am putea fi niște ambasadori înflăcărați ai acestei trupe, iar piesele lor ar fi putea rezona și pe străzile jazz-ului românesc.

Duminică seara, cei patru îi vor avea ca invitați pe:
Octavian Mardari – saxofon
Tiberiu Bancila – keyboard
Alex Gavril – chitara
Ati de Chile – conga
Bogdan Cristian Avram – bass

Date

Feb 24 2019

Time

8:00 pm

Cost

20 lei (pre-sale) / 30 lei (at the door)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available