Black Water • Sea Section • Ruta A5 • 20.09

Duminică, 20 septembrie 2020
Open doors: 18:00
Sea Section – live: 19:00
Black Water – live: 20:30
Expirat Halele Carol – open air
Biletele disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/59383/

Duminică, 20 septembrie 2020, Black Water și Sea Section încheie #RutaA5 la Expirat Halele Carol, București.

Ruta A5 este o inițiativă SWANBOY MUSIC prin care săptămânal, duminica, începând cu 30 august, se creează o punte de legătură între cele mai mari patru orașe din țară printr-o serie limitată de concerte hibrid. Fiecare trupă va susține un concert cu public în localitatea de reședință, în acel venue în care și-ar fi lansat albumul și care ar fi fost punctul de plecare pentru un turneu. Acum turneul capătă altă formă. Trupa nu va mai ajunge la voi, în restul țării, după câteva zile și multe ore petrecute într-o mașină, ci instant, prin livestream.

Programul complet Ruta A5 este:
30.08.2020 • Fine, It’s Pink • Acaju, Iași
06.09.2020 • Kings Are Overrated • Faber, Timișoara
13.09.2020 • BlueVelvet • L’Autre Cafe, Cluj
20.09.2020 • Black Water & Sea Section • Expirat, București

Concertele vor fi transmise live la locațiile partenere în timp real, cu acces gratuit și vor fi transmise pe paginile de Facebook SWANBOY MUSIC, Expirat, Acaju, Faber, L’Autre Cafe.

Cântat de RADIO GUERRILLA.

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Spațiul din terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Biletele disponibile prin iaBilet.ro,: https://www.iabilet.ro/site/event/59383/

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 90 lei

___

Black Water este un proiect apărut în 2017. Stârnit de dorința a trei artiști să schimbe puțin placa și să-și lărgească și mai mult orizonturile, s-a iscat o muzică ce atinge o zonă mai puțin explorată la noi. Întorși la pasiuni, mai vechi sau mai noi, muzica Black Water este o combinație atractivă de Synthpop, Electro Gaze și Post-Rock.

În această formulă a fost lansat primul EP intitulat “Heartbeats”, material ce conține 4 piese și care a fost bine primit atât de public cât și de presă.

În 2018 formula se extinde cu încă doi membri, la bas și la tobe, acest lucru contribuind la o exprimare mai dinamică a trupei. Astfel apare și primul single, “Castaway”, piesa fiind și suport pentru primul videoclip oficial. De realizarea acestuia s-a ocupat Gina Sandulescu, reacțiile fiind foarte pozitive.

În prezent trupa lucrează la primul material full-length.

https://www.swanboymusic.ro/artisti/black-water/
https://www.facebook.com/blackwaterbv/
https://www.instagram.com/blackwaterbv/
https://www.youtube.com/channel/UCeavvtZhLqdJjGk5eZLFJGA
https://open.spotify.com/artist/5sv0BU3g4WfE9t0zC5b017?si=lwEqrLvUSiGqoQeAh-aLCw

___

Sea Section este o trupă de art rock din Piatra Neamț care a debutat în octombrie 2018 la Sofar Sounds Iași în formula Armand Popa (voce & chitară) şi Andrei Afloarei (chitară & backing vocals). Pe parcursul anului 2019, s-au alăturat încă doi membri, Adi Zănoagă (bas) și George Mircescu (tobe), alături de care a început procesul de creație a primului lor material discografic intitulat Vertical Issues și s-au lansat în această formulă în luna februarie la Radio Guerrilla.

Vertical Issues se învârte în jurul problemelor pe care fiecare dintre noi le experimentează în intimitate absolută, probleme ce persistă și își pun amprenta asupra gândurilor, comportamentului și modului în care evoluăm. Un material despre iubire, despre simț, despre izolare și despre acceptare, în toate formele posibile.
Închiși într-o cușcă cu cheia în mână, Sentio Ergo Sum.

https://www.swanboymusic.ro/artisti/sea-section/
https://www.facebook.com/c.section13/
https://www.instagram.com/seasection13/
https://www.youtube.com/channel/UCjC7LV53RmDNwIx-wfecvTw
https://open.spotify.com/artist/2jx6siQQRBOMiqQ3zGVhkW?si=rmCHp25STVmQOAUYLs6GYA

Date

Sep 20 2020

Time

6:00 pm - 11:00 pm

Cost

90-200 lei (30-50 lei / person)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Swanboy Music

Organizer

Swanboy Music
Email
contact@swanboymusic.ro
Website
http://www.swanboymusic.ro/
Tickets Available Soon