Brunch cu Jurjak / 16.11

Sâmbătă, 16.11. Open doors: 12:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Ne-a cam plăcut la primul Brunch, așa că am zis să ne mai adunăm o dată. Drept urmare, sâmbătă, 16 noiembrie, îl avem invitat la masă pe Jurjak, care ne va delecta cu niște blues înfipt așa cum doar el știe să facă. Noi ne ocupăm de mâncare și kids corner, el de muzică, voi doar să veniți. La 12 ziua.

—–

Muzician, regizor și artist vizual, Mr.jurjak (George Petroșel) și-a lansat în toamna lui 2018 al doilea album de studio. Intitulat “Blues Berry”, pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk – bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc. Din formula live a trupei fac parte muzicieni experimentați precum Dan Minel Stoica (chitară, clape), Daniel Olteanu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

Anul trecut, Jurjak a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului “Planeta Petrila”, piesă care apare și pe noul album cu titlul “Imnul Minerilor”.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-Gula și Confusion, prima trupă de hip-hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aș putea să practic această profesie pentru că nu mi se potrivește. În urma unei călătorii peste ocean, am citit multă poezie și am început să scriu versuri. Așa mi-am descoperit latura creativă și am decis să mă înscriu la Facultatea de Film. Având ritmul în sânge și ureche muzicală, cu o chitară, o clapă și câteva noțiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete.” – Jurjak

Facebook
YouTube
Soundcloud

Date

Nov 16 2019

Time

12:00 pm - 4:00 pm

Cost

40 lei (pre-sale) / 50 lei (at the door)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available