byron 15 ani • Expirat • 01.12

Miercuri, 01.12.2021
Open doors: 17:00. Live: 19:00
Expirat, Halele Carol

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
Acces general: prețul unui bilet este de 80 lei.

Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

 • PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Trupa byron aniversează 15 ani de activitate pe 1 decembrie în Expirat

15 ani de byron: 15 ani de muzică sinceră, de concerte în cadru intim sau pe scene de festival, unplugged sau cu distors, în România sau în Franța, Germania, Suedia, Ungaria, India și alte locuri, 15 ani de proiecte îndrăznețe, fie într-o cetate medievală, fie la 100 de metri sub pământ, fie pe o scenă de teatru cu o fanfară militară sau într-un cinematograf cu o orchestră simfonică, 15 ani de parara-pa-pai și tarurarara-tara-tai, 15 ani cunoscând zi de zi, concert de concert, cel mai frumos și mai implicat și mai generos public la care poate spera o trupă.

Nu știam la ce să ne așteptăm acum 8 10 15 ani când ne-am apucat de toată povestea asta, dar cu siguranță nu ne-am fi închipuit că vom ajunge până aici. Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit pe drumul nostru, mult prea mulți ca să poată fi numiți, și în special publicului care ne-a fost alături întotdeauna, cu orice proiect tembel am fi venit sau orice moment dificil am fi traversat. Cu bucurie așteptăm așadar să ne revedem pe 1 decembrie, la 15 ani de la primul nostru concert, în număr restrâns, așa cum ne permite situația curentă, dar cu chef maxim de cântat refrene din toată istoria asta lungă. Unde altfel decât la Expirat, clubul care a fost atât de primitor cu noi de fiecare dată în ultimii ani. – byron

byron – Șobolani și ciocoi (live la Arenele Romane)
https://youtu.be/z94W84yjwoo 

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Hourly Schedule

New Day

17:00 -
open doors
19:00 -
byron - live

Date

Dec 01 2021

Time

5:00 pm - 9:00 pm

Cost

80 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
Tickets Available