Concert Ana Coman @ Feminist Film Festival

La finalul celor 5 zile de Feminist Film Festival, ne reunim din nou într-un cadru non-formal, într-o locație incluzivă și accesibilă, unde o ascultăm pe Ana Coman, bem un pahar de vin, povestim despre experiența festivalului și facem planuri de viitor.

Ne vedem la Expirat într-un eveniment de închidere al festivalului, care va fi, totodată, un punct de început pentru ce urmează să facem în continuare.

Intrarea la concert este liberă, dar recomandăm o donație de 25 de lei. 

https://artfusion.ro/doneaza/

Hai și tu, feminismul are nevoie de solidaritate și de un împreună care să ne dea o voce mai puternică.

Accesul se va face EXCLUSIV, astfel:

• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

• TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore

• TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore

• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

*Accesul se va face în limita locurilor disponibile. Asigură-te că vei fi alături de noi, completând formularul de aici:

https://forms.gle/VamJCofN8dWA5ktS7

___

Acest proiect este finanțat de către Consiliul Europei, prin Fundația Europeană pentru Tineret și sponsorizat de către Ambasada Spaniei în România.

Locație parteneră: Expirat 

Parteneri: Ambasada Suediei, Fundația Culturală Greacă, Ambasada Mexicului în România, Prisma, Gen, revista, Asociația Iele-Sânziene, Girl Up România, Fundația Friends for Friends – In a Relationship

Parteneri media: IQ Ads, Munteanu, Flawless, Movienews.ro, Cinepub, Educație Privată, Igloo, Zile și Nopți, Bucharest Cultural Events, Film Menu, Radio România Actualități, Spotmedia.ro. 

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
Ana Coman - live

Date

Sep 05 2021

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România