CRIZE • Moody-Fi • Expirat • 27.03

Duminică, 27.03.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/72557/
Acces general: prețul unui bilet este de 40 lei.
CRIZE a început să compună piese și să susțină concerte din anii 2000. Au urmat albume, EP-uri si single-uri, clipuri, turnee şi festivaluri, publicul dedicat fiindu-i alături de fiecare dată când formaţia a ales un alt fel de a se exprima prin muzica rock. În ultima perioadă a lansat nu mai puţin de 10 piese noi, dintre care jumătate sunt colaborări cu artişti apropiaţi trupei, din zone diferite ale muzicii. Chimie şi Domnul Udo cu Jungla, Paul Manolescu (Eyedrops), Bruja, DJ Oxi, Jean Gavril şi Nosfe sunt primii dintre cei care au contribuit la noul set CRIZE, care poate fi ascultat acum în concerte.
“Un loc ciudat” – cea mai recentă piesă
https://open.spotify.com/album/5arifSQHWh8kONR1B7j1Lp…
Piese lansate 2019 – 2022
https://youtube.com/playlist…
“Căutarea” – live
https://youtu.be/BTFWumERZqM
Shole – voce // Dhope – bass // Ștefan Marin – chitară // Dan Alexandru – tobe
Moody-Fi
Fiecare om are un “mood” al său și dacă ar fi să primim câte o monedă pentru fiecare moment în care auzim asta, noi am prefera ca oamenii să fredoneze o bucată marca Moody-Fi. Stilul abordat de această trupă, rapcore fusion, e un stil relativ străin pieței autohtone și totuși credem că e foarte ușor de ajuns la public pentru că implică o exprimare brută a valului de stări prin care trecem cu toții. Influențele din punk, rock, indie, hip-hop, psihedelic sunt cu siguranță cele care ne ajută să punem la cale genul ăsta ce ne definește, iar primele noastre single-uri, “Tu” și “Stări”, credem că vorbesc de la sine. Suntem 5 băieți la număr, Silviu Ruta la bass, Renan Santos chitară, Edward Ciornea tobe, DJ Gharaa scratch și ultimul la numărătoare, solistul proiectului, Andrei Prelipcean aka Dementu.

Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
Open doors
19:00 -
Moody-Fi - live
20:00 -
CRIZE - live

Date

Mar 27 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

40 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available