ANULAT – Cuibul / 12.03

Din păcate trebuie să vă anunțăm că trupa Cuibul nu va putea susține concertul programat pentru mâine seară la Expirat, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă unul dintre membrii trupei.

Concertul este, așadar, ANULAT, cu mențiunea că vom încerca să reprogramăm reprezentația pentru o dată pe care o vom anunța ulterior.

Ne cerem sincere scuze celor care au cumpărat bilete în avans și celor care așteptau concertul de astăzi.
Cei dintre voi care au cumpărat bilete în avans prin intermediul iabilet.ro vor primi refund-ul integral al sumelor în conturile din care au efectuat plata în maxim 7 zile lucrătoare, în funcție de modul în care s-a procesat plata și de politica bancii emitente a cardului. Cei dintre voi ce și-au cumpărat bilete din punctele fizice de vânzare iabilet.ro sunt rugați să trimită un mail cu o cerere de refund pe adresa contact@iabilet.ro.

Expirat va fi deschis mâine, chiar și în lipsa trupei, pentru o seară de Rockin’ Tuesdays, începând cu ora 20:00 și cu intrare liberă.

Vă mulțumim, împreună cu formația Cuibul pentru înțelegere și ne revedem curând.

——-

Cuibul este o trupă-cult a scenei muzicale din Republica Moldova, cu o activitate artistică de peste 25 de ani, 8 albume lansate în română, rusă și engleză, și cu evoluări în deschiderea trupelor The Cardigans și Morcheeba.

Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari de peste Prut.

După un repertoriu interpretat exclusiv în limba rusă, în anul 2014 Cuibul lansează albumul acustic “Vise Elementare” – primul album în limba română, lansat împreună cu Universal Music România.

În 2018 trupa a adăugat instrumente de suflat și a revenit astfel la groove-ul dinamic și intens ce o caracteriza la începutul anilor ‘90.

Cuibul este cea mai longevivă trupă muzicală basarabeană activă în prezent.

Facebook
YouTube

Date

Mar 12 2019

Time

09:00 PM

Cost

ANULAT

More Info

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România

Adresa: Str. Constantin Istrati 1, Sector 4, 040542, Bucharest
Phone: 073EXPIRAT
Mail: office@expirat.org