Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn • Expirat • 02.03

Miercuri, 02.03.2021
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/71607/
Acces general: prețul unui bilet este de 70 lei.
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
Trei dintre cei mai cunoscuți vocaliști de muzică alternativă din Romania se întâlnesc pe 3 octombrie pe scena de la Expirat pentru un concert acustic special.
Bucureștean, auto-didact convins, tată a doi copii și mega-înamorat de motociclete, Doru Trăscău a început să cânte la chitară pe când avea 17 ani și de atunci nu s-a mai oprit. În 2000 a apărut pe lume trupa în care a debutat: AB4. Primul album al trupei, Toxic, a dominat topurile muzicale românești. Cu AB4 a câștigat MTV Europe Music Awards – Best Local Act în 2003. Din 2008 a început un nou proiect, The Mono Jacks, trupă care a devenit o referință a scenei românești de indie-rock. Cu 3 albume de studio lansate, The Mono Jacks au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ. Muzica lor a răsunat până acum atât la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.
Dan Byron are peste 20 de ani de activitate în muzica alternativă din România. Este liderul și vocalistul trupei byron pe care a înființat-o în 2006 și alături de care a lansat până acum 7 albume de studio și 3 DVD-uri live. A compus împreună cu trupa soundtrack-ul unui serial original HBO Romania. Tot împreună cu byron a filmat concertul ”Live Underground” din Salina Turda și concertul ”Electric Marching Band” acompaniați de o fanfară militară și un cor de elevi. Înainte de byron, Dan a mai activat în câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Kumm și Urma. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Seling, Luiza Zan. Este pasionat de songwriting și a ținut workshop-uri dedicate acestui subiect în cadrul conferinței Mastering the Music Business.
Oigăn are un nume de buletin care nu-i place, format din 12 litere. Cântă în 3 trupe – Robin and the Backstabbers, Kumm și Moon Museum- la 5 instrumente, în 2 limbi europene. A fost membru fondator în Talitha Qumi iar mai apoi Kumm, alături de care a lansat 6 albume de studio si un boxset aniversar de 10 ani. În 2009 a lansat ”Sex With Onions” primul său album solo. A încercat să omagieze și pe alocuri să re-costumeze muzica timpurie a lui Bob Dylan cu o chitară și-un loop-station într-un proiect live numit “Oigăn plays Dylan”. Din 2020 a început să lanseze cântece de pe un album-poveste care se va numi “Antimaterie” unde toate piesele vor avea titlul unei materii de școală și vor fi cântate (la voce) de “profesorul” materiei respective. Albumul îi are invitați pe George Gâdei (Travka), Adrian Despot (Vița de Vie), Ami Crișan (Moon Museum), Lucia, Ana Ularu. În timpul lock-downului, petrecut la Brașov, a înregistrat 16 episoade din “Quarantunes”, colaborări virtuale cu prieteni muzicieni din țară și din lume; cântece proprii și de la cele trei trupe în care activează și piese care-i plac și care-l reprezintă.
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
Doru Trăscău, Dan Byron, Oigăn - live

Date

Mar 02 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

70 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
tickets Available