Electric Brother • Lansare „drum” & DJ set • Expirat • 12.04

Marți, 12.04.2022
Live: 20:30
Expirat, Halele Carol
Intrare LIBERĂ
Electric Brother lansează 𝙙𝙧𝙪𝙢, primul album care spune prin muzică povestea Via Transilvanica, cel mai cunoscut drum cultural al României.
🎵 Trei piese concentrează în sunete emoțiile întâlnirii cu oameni, locuri, obiceiuri, meșteșuguri și chiar animale, generând o poveste vie, într-un limbaj universal, care poartă ascultătorul pe un traseu de 1.400 de km de Via Transilvanica.
Înregistrările pentru albumul 𝗘𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰 𝗕𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 – 𝙙𝙧𝙪𝙢 s-au desfășurat în vara lui 2021 în timpul documentării primei monografii digitale a Via Transilvanica, odată cu parcurgerea ei în premieră, de la un capăt la celălalt, într-un Heritage Trip special, de către Cronicari Digitali. Pentru soundbites, artistul a interacționat direct cu 188 de persoane.
Pentru finalizarea albumului, dar și selectarea unor înregistrări relevante din zeci de ore de material brut, Electric Brother a lucrat aproape un an, iar rezultatul este prezentat în premieră în Club Expirat, în București, pe 12 aprilie, de la ora 20:30.
𝗘𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰 𝗕𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 este compozitor, DJ și producător implicat în mai multe proiecte muzicale de succes. A lansat patru albume și două EP-uri solo. În 2006, Electric Brother, pe numele real Cristian Ștefănescu, a lansat ”Rocks”, primul album din lume înregistrat folosind cel mai avansat sistem de sunet, Dolby Atmos.
Din 2021, 𝗖𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗶 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶 derulează un proiect multianual tip rezidență itinerantă de digital storytelling pentru a pune în valoare patrimoniul cultural și antreprenoriatele în dezvoltare de pe Via Transilvanica. Astfel a fost realizată prima monografie digitală de pe Via, odată cu parcurgerea ei în premieră, de la un capăt la celălalt, într-un Heritage Trip special, la care au participat peste 20 de creatori de conținut (blogeri, vlogeri, instagrameri), producători video și soundtrack, jurnaliști, copywriters, fotografi profesioniști. Povestea Via Transilvanica a atins în 2021 10% din totalul utilizatorilor de rețele social media din România. 1 din 2 utilizatori de Instagram din România a fost pe Via Transilvanica pe parcursul proiectului. Peste 20 de materiale multimedia au spus povestea comunităților de pe Via, majoritatea necunoscute publicului larg.
📱 https://cronicaridigitali.ro/zi-de-romania/
Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.

Hourly Schedule

New Day

19:00 -
Open doors
20:30 -
Electric Brother - live

Date

Apr 12 2022 - Apr 13 2022

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România