EMAA • Lansare EP – 29 • Expirat • 13.04

Miercuri, 13.04.2022
Open doors: 19:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/74145/
Acces general: prețul unui bilet este de 50 lei.
EMAA este un artist căruia îi place să te ducă întotdeauna în universul ei special, și să te facă să plutești pe vocea ei. Personalitatea ei complexă o să te conducă pe diferite stări și sentimente atunci când îi asculți muzică. În liceu, scria poezie și proză iar acum face poezie în căștile tale. Ca și songwriter, a colaborat cu mai mulți artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies.
Colaborarea cu Silent Strike a avut un impact imens asupra vieții ei profesionale, fiind și motivul pentru care s-a mutat în București: „Am lucrat împreună pe două albume ale lui, după a fost Deliric și după Serialul TV Hackerville” spune EMAA. În București EMAA a semnat cu Global Records, iar restul e istorie.
Despre EP
“29” este un EP menit sa descrie un parcurs “trecut-prezent”.
Conține piese manifest (“Supra-eu”), scrise cu scopul de a reda puterea acolo unde pare de negăsit, apoi trece ușor prin melancolia față de un trecut gri, dar și prin detașarea față de acesta (“Ecou” & “29”), urmând ca ultimele 2 piese (“Prima zi” & “Povestea nimănui”) sa închidă capitolul intr-o manieră calmă, amprentată cu iubire, mai ales față de viitor, față de ce urmează.
Este un EP special, construit alături de cei mai importanți oameni din viața mea, care nu au încetat in niciun moment, sa mă inspire.
Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Hourly Schedule

New Day

19:00 -
Open doors
21:00 -
EMAA - live

Date

Apr 13 2022

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Cost

50 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available