Expirat 15 – Șuie Paparude live / 27.05

Se fac 15 ani de cand ne știm și de când te știi la Expirat. Am avut și răsărituri și nopți pe care nu ți le mai aduci aminte. Și sincer, nici noi pe toate.

De știut cel mai bine ne știm, în schimb, din Vama Veche, așa că nu puteam să nu ne sărbătorim și acolo. Deci lasă tot și hai în Vamă, sâmbătă, 27 mai, să ne spui de bine pentru încă 15 ani și să-i auzi pe Șuie Paparude live!

———–

Şuie Paparude s-a înfiinţat acum 25 de ani, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre – Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu – Michi), abordând la vremea respectivă un stil Alternative / New-Wave, inspirat de epoca New Order.

Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin şapte albume de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Site
YouTube

Date

May 27 2017 - May 28 2017

Time

9:00 pm - 9:00 am

Cost

Free entrance

Tickets

Facebook Event
Vama Veche

Location

Vama Veche
Strada Falezei 32A, Vama Veche, 907163, Romania
Facebook Event