EYEDROPS / 20.12

Vineri, 20.12. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

După mai bine de jumătate de an de pauză de la concerte, băieții de la EYEDROPS revin pe 20 decembrie la Expirat într-o formă nouă, pentru a ne povesti despre ce-au mai făcut între timp.

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”.

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

În 2019, trupa EYEDROPS a anunțat începerea celui de-al doilea album – Albumul Fără Sfârșit.

Bicicleta
Ca Să Zburăm
Departe Deja
Prezent
Ecou
Hei

Facebook
Site
YouTube
Bandcamp

Date

Dec 20 2019

Time

8:00 pm - 10:30 pm

Cost

30 lei (pre-sale) / 40 lei (at the door)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets available