Fluturi pe Asfalt • BlueVelvet • Expirat • 11.10

Duminică, 11 octombrie 2020
Open doors: 18:00.
BlueVelvet – live: 19:15
Fluturi pe Asfalt – live: 20:30
Bilete disponibile via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/60317/
Expirat Halele Carol – open air

Pe 11 octombrie Fluturi pe Asfalt onorează promisiunea din mai și cântă la Halele Carol alături de una dintre cele mai apropiate-de-noi trupe din noul val de alternativ românesc, BlueVelvet, la invitația SWANBOY MUSIC.

—–

Fluturi pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj-Napoca, iar după o scurtă perioadă de acomodare au debutat pe scenă la începutul anului 2010. Încă de la început, FpA s-au transformat într-un secret bine păstrat în rândul ascultătorilor.

În 2012 apare “Reconstituire” – un album ajuns prea devreme, ce odată cu trecerea timpului a devenit un reper de cult în contra-cultura alternativă din România. Sunetul ruginit și închis al pieselor au dat un înveliș gri albumului, unde tragicul și realismul se întâlnesc pe piese precum “Valuri și Stele”, “Circul” sau “Deochi I”.

2016 – apare “Munți Sub Mări”, o colecție de 8 piese ce îndepărtează FpA de standardul post-rock-ului, cu linii melodice nostalgice și straturi de chitară fractale. “Fără Legătură” sau “Nu Crezi Că Pot” împing trupa spre o iluzie melancolică, o formă a ceea ce simți cu ochii. Pe când “Avioane”, “Totul Se Leagă” sau “Munți Sub Mări” păstrează sunetul post-metal. MSM nu este așchia ce sare prea departe de “Reconstituire”, dar scopul nescris al albumului a ajutat creatorii să perfecționeze stilul hibrid FpA.

Dincolo de cuvintele pretențioase realitatea Fluturi pe Asfalt este destul de simplă: apar cu un nou album doar ca să se evapore iarăși câțiva ani. Un timp în care grupul modifică, cizelează și perfecționează sunetul ce va da suflet bucăților de plastic pe care va fi printat.

Fluturi pe Asfalt înseamnă:
Eugen – vocals & chitară
Gheo – guitar
Andrei – bass
Robert – drums

Facebook: https://bit.ly/325r2vC
YouTube: https://bit.ly/2SW3Ewv
Spotify: https://spoti.fi/2V2jB6U

___

BlueVelvet e un un mix de emoții, intrigă și poezie, completat de un sound alternativ, cu influențe trip-hop, made in Cluj. Deja cunoscută printre ascultătorii locali, trupa a cântat la festivalurile locale “Jazz in the Park”, “Jazz in the Street”, TIFF și alte evenimente, mai ales după lansarea de curând a clipului oficial al piesei “În Vis”. Recent, Blue Velvet a avut apariții și în capitală, la Radio Guerrilla, în club Control și în club Expirat.

Trupa s-a format în 2016 în Cluj-Napoca, în urma unor sesiuni acustice, după care, în 2018, s-au făcut modificări majore în structura pieselor, textele începând să fie scrise în limba română, soundul fiind unul electric.

BlueVelvet înseamnă Marieta Manolache, Liviu Ichim, Tarfin Chiorean, Szabolcs Antal și Adrian Buzatu.

Swanboy Music: http://www.swanboymusic.ro/artisti/bluevelvet/
Facebook: https://www.facebook.com/bluevelvetromania/
YouTube: https://shorturl.at/bhzAE
Spotify: https://shorturl.at/gyBNO

—–

Bilete disponibile via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/60317/

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 90 lei

—–

Câteva lucruri bune de știut despre concert:

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Spațiul din terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Hourly Schedule

18:00 -
open doors
19:15 -
BlueVelvet - live
20:30 -
Fluturi pe Asfalt - live

Date

Oct 11 2020

Time

6:00 pm - 11:00 pm

Cost

90-200 lei (30-50 lei / person)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Swanboy Music

Organizer

Swanboy Music
Email
contact@swanboymusic.ro
Website
http://www.swanboymusic.ro/
Tickets Available