GOLAN • Expirat • 09.02

Miercuri, 09.02.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
🔖 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
🔖 https://www.iabilet.ro/site/event/70695/
⭕ Prețul unui bilet este de 99 lei.
❗ Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
Despre Album:
“Over the last few years we’ve written and produced materials that could add up to about three albums, but for now, we had to commit to a list of 12 songs that represent us the most at this moment. This diverse selection of tracks is our second studio album.”
Cel de al doilea material discografic Golan intitulat “I” a fost lansat la Summerwell pe 12 August 2021 in fata a peste 5000 de oameni intr-o zi dedicata special evenimentului si este prima data cand acest concert va fi reiterat in Bucuresti parte din turneul ( pe timp de pandemie) de promovare a acetuia.
Incepand cu luna Octombrie va fi disponibil si pe vinil ” https://www.avstore.ro/…/universal-music-romania-golan-i/
“75” is one of our favorite tracks from the second album. Even though a lot of our material may seem a little serious at times, we’ve always enjoyed creating songs that feel easy and relaxed .
This particular track came with an extra bonus of feel good from Valeria and we couldn’t have been more happy about it. “
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
GOLAN - live

Date

Feb 09 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

99 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available