Implant Pentru Refuz – lansare single și video / 08.11

Joi, 08.11. Open doors: 19:00

Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între Deschis”, cea a featuring-ului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, “Cer-Pământ” îl are ca invitat special in featuring pe Catalin ChelemenComa. Un prieten vechi şi drag, dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”. Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant pentru Refuz care va fi lansat în 2019 va prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip.

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce;
– Valentin “Freaky”Popescu – chitară voce;
– Razvan “Meshu” Nicov – chitară;
– Czifrak “Pista” Stefan – bas;
– Alexandru Hera – tobe

Facebook
Twitter
YouTube
Site

În deschidere – Crize

Cu o istorie de 17 ani, Crize îi are în componență pe Shole (voce), Dan Harlea (chitară), Mircha (synths), Bogdan Cristea (tobe) și Dhope (bass), cinci muzicieni ale caror background-uri și aptitudini i-au adus și readus împreună. Activitatea din ultimele luni înseamnă atât aniversarea a 17 ani de existență a trupei cât și continuarea înregistrării pieselor pentru noul material discografic.

La 10 ani de la începuturi, în vara lui 2011, Crize revine pe scena pentru un concert alături de formația Parkway Drive. În 2012, pe 23 noiembrie, Crize a susținut un concert cu toți membrii care au făcut parte din componență și au cântat piese de pe toate materialele discografice de până atunci. În deschiderea evenimentului au concertat trupele în care activau membrii Crize: Breathelast, Shesdead, M 51.

La începutul lui 2014 a apărut piesa Busola, înregistrată acustic, o încălzire înaintea pieselor noi la care trupa lucrează în prezent. În toamna lui 2016 a apărut clipul piesei “Căutarea”, urmat de “Umbra” – la începutul lui 2017. Tot în 2017 a apărut și clipul piesei “Tot Ce A Rămas”, iar în primăvara lui 2018 al patrulea clip – pentru piesa “Murmur”. Toate cele patru piese fac parte de pe EP-ul “17”, disponibil din aprilie 2018 pe toate platformele de streaming muzical online.

Facebook
YouTube
Instagram
SoundCloud

Hourly Schedule

Day 1

19:00 -
Open Doors
19:45 -
Crize
20:45 -
Implant Pentru Refuz

Date

Nov 08 2018

Time

7:00 pm - 10:30 pm

Cost

TBA

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event