Implant Pentru Refuz – Acustic / 02.04

Joi, 02.04. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Albumul Acustic Implant Pentru Refuz (Live@Unirii 5) a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii 5, din Timişoara. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi, cât şi pentru cei prezenţi la concert.

În 2016 am împărtăşit experienţa cu un turneu acustic. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală, în fiecare locaţie din orașele în care am fost în acest turneu, am interpretat piesa Apus diferit, alături de un talent local care şi-a imprimat propria personalitate pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată și cu siguranţă o experienţă unică veţi împărtăşi alături de noi şi alături de invitaţii noştri speciali.

În 2020 Implant Pentru Refuz celebrează 25 de ani de activitate concertistică. Din 1995 până în prezent, Implant Pentru Refuz a lansat 9 albume, fiecare album reprezentând trepte evolutive ale traseului muzical al trupei. Implant pentru Refuz a evoluat de-a lungul celor peste 25 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt, cu o muzică pe deopotrivă sensibilă și plină de energie.

Implant Pentru Refuz Acustic înseamnă:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky”Popescu – chitară & voce;
Razvan “Meshu” Nicov – chitară;
Alexandru Hera – tobe
Ştefan „Pişta” Czifrak – bass
and special guests

Facebook
Twitter
YouTube
Site

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Apr 02 2020

Time

8:00 pm

Cost

50 lei (pre-sale) / 60 lei (at the door)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available