Irina Rimes • NECÂNTATELE • Expirat • 05.10

Miercuri, 05.10.2022
Open doors: 20:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici: https://www.iabilet.ro/site/event/78672/
Acces general: prețul unui bilet este de 120 lei.

Irina Rimes urmează să urce pentru prima dată pe scena de la Expirat, Halele Carol. #NECÂNTATELE sunt piesele care au scris parcursul ei de-a lungul timpului, ale căror versuri încă le fredonezi.

„Pentru cei care ar vrea să asculte „Octombrie roșu” sau „Piesa noastră”, „Bandana” sau „Cosmos”, „Iubirea noastră mută” sau „Nicăieri”. Necântatele sunt piesele acelea pe care le cânți rar, la ocazii speciale.” – Irina Rimes.

Hai să călătorim împreună prin nostalgia trecutului și sunetele prezentului.

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul în România prin piesa “Visele”, în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio autohtone. Până în prezent, au urmat hituri precum “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Bolnavi amândoi” și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume de studio, fiecare fiind închegat în jurul unui concept nou, și concerte autohtone și internaționale, susținând show-uri pentru fanii din țări precum: Anglia, Irlanda, Belgia și Franța.

Toate aceste performanțe reușite de Irina Rimes au contribuit la statutul ei de unul dintre cei mai mari artiști din România.

Hourly Schedule

New Day

20:00 -
Open Doors
21:00 -
Irina Rimes - Live

Date

Oct 05 2022

Time

8:00 pm - 11:00 pm

Cost

120 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available