Jurjak • Lansare album “Hoții de Vise” • Expirat • 07.12

Miercuri, 7.12.2022
Open Doors: 20:00
Live: 21:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/80389/
Pre-sale: 60 lei
At the door: 70 lei
Pe 7 decembrie Jurjak lansează la Expirat al treilea album de studio – Hoții de vise. Albumul reunește 12 piese cu influențe de blues si rock, compuse în perioada tumultuoasă din ultimii doi ani și jumătate. Toate piesele pleacă de la gândurile și trăirile din această perioadă ale artistului Jurjak, care s-a lăsat inspirat de tot ce l-a înconjurat și i s-a întâmplat – inclusiv experiențe amoroase. A fost o perioadă foarte creativă în care a fost compus destul material chiar și pentru următorul album, cel de-al patrulea.
Jurjak – Nu a mai rămas nimic
https://youtu.be/tq3TvipHKDw
Muzical, „Hoții de vise” onorează tradiția colaborării cu prietenii de la Bucharest Jazz Orchestra, piesa aleasă pentru featuring fiind de această dată „Orașul nostru”. Altfel, pendulând între neașteptate influențe hip-hop (piesa „Fiecare”, cu un videoclip filmat în clubul Guesthouse) și bine-cunoscutele vibe-uri blues, „Hoții de vise” este un material divers și inconfundabil Jurjak.
Jurjak feat. Bucharest Jazz Orchestra – Orașul nostru (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=qPSDgaPpIC4
Pe lângă cele lansate până în prezent ca videoclipuri și single-uri – „Nu a mai rămas nimic”, „Calul de luptă”, „Fiecare” etc., albumul va conține desigur și câteva piese inedite. Printre acestea „Poate că” – o piesă care încapsulează energia tumultuoasă adusă de ridicarea restricțiilor din timpul pandemiei.
Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum două albume de studio: Lemon Blues (2016) și Blues Berry (2018), pe care se regăsește și piesa “Imnul Minerilor”, nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului “Planeta Petrila”. Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk – reunite sub o amprentă stilistică proprie – un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Hourly Schedule

New Day

20:00 -
Open Doors
21:00 -
Jurjak Live

Date

Dec 07 2022 - Jan 06 2023

Time

8:00 pm - 11:00 pm

Cost

Pre-sale: 60 lei, at the door: 70 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
Tickets Available