Lucia & Andrei do Radiohead • Expirat • 21.12

Marți, 21.12.2021
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat Halele Carol
🔖 Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
🔖 https://www.iabilet.ro/site/event/68865/
Prețul unui bilet este de 50 lei și este individual.
❗ Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Lucia și Andrei Zamfir (The Mono Jacks) cântă un set de piese Radiohead adaptate în formulă de duo.
Cu o chitară acustică și două voci, Lucia și Andrei reduc la esență compozițiile originale, aruncându-le adesea într-o nouă lumină. Din setul lor fac parte unele dintre cele mai cunoscute piese Radiohead, precum și câteva surprize pentru cunoscători.
Andrei Zamfir este chitaristul trupei The Mono Jacks din 2017, înregistrând alături de ei albumul ”Ușor distorsionat”. A luat prima oară chitara în braţe în 2002 și a fost dragoste la prima vedere. Primele amintiri ale copilăriei lui sunt R.E.M. și U2, între timp dezvoltând slăbiciuni pentru Radiohead, Elbow sau Peter Gabriel.
Povestea Luciei începe în 2011, cu un cover DIY pentru o piesă The MOOoD – trupa ei preferată de la noi. Lor le-a plăcut atât de tare încât au filmat un videoclip pentru el – un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni. De atunci au urmat un contract cu Global Records, un debut live la Summer Well, multe single-uri și un prim album de studio, „Silence”, în 2015. În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră.
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.

• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.

• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască. 

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
Lucia & Andrei Zamfir - live

Date

Dec 21 2021

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

50 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
Tickets Available