Luna Amară / 22.11

Miercuri, 22.11. 9PM

După un turneu de promovare a celui mai nou single, „Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt”, însoțit de un videoclip artistic de stare filmat la Teatrul Național Cluj, Luna Amară revin la București pentru un nou concert de sine stătător miercuri, 22 noiembrie, la Expirat Halele Carol.
Opening act: White Ash.

Piesa proaspăt lansată de Luna Amară „Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt”, face parte din viitorul lor album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal, dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice asigurate de Marius (Baba Dochia).

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metal și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt

White Ash sunt o trupă rock din București cu un sound modern, care propune o reinterpretare și o reasamblare personală a unor influențe și elemente muzicale din anii ’70 și ’80. Cu o selecție ritmică puternică și o paletă bogată de versuri existențiale, White Ash e un organism mereu tânăr, dar cu o inimă profundă.

Primul Drum (live @ Balcony TV)

Facebook Event

Date

Nov 22 2017 - Nov 23 2017

Time

09:00 PM - 12:00 AM

Cost

30 lei (pre-sale) / 35 lei (at the door)

More Info

Tickets Available
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România

Adresa: Str. Constantin Istrati 1, Sector 4, 040542, Bucharest
Phone: 073EXPIRAT
Mail: office@expirat.org