Mihail • First Album Showcase • Expirat • 11.05

Miercuri, 11.05.2022
Open doors: 19:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/75505/
Acces general: prețul unui bilet este de 50 lei.
Mihail este unul dintre puținii artiști români îndrăgit atât de publicul de mainstream, cât și de cel alternativ. După ce a reușit să cucerească topurile de radio din România și Italia, unde a fost premiat cu discul de platină, artistul a luat o pauză din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe albumul de debut.
Izolându-se într-o cabană pe lacul Tarnița pentru marea parte a anului 2019, procesul de creație al albumului a reprezentat totodată o călătorie inițiatică pentru artist, renunțând la delimitările impuse de genurile muzicale pentru a-și reinventa constant sound-ul pe parcursul fiecărei piese.
Albumul, ce va fi lansat la finalul lunii mai, va conține 12 piese noi, ce se vor asculta în premiera la Expirat pe 11 mai, în formulă live.
“Chosen One”, primul single extras de pe noul material, îmbină sensibilitatea pop specifică lui Mihail cu influențe alternative și electronice, reprezentând o primă fereastră spre noul univers stilistic al muzicii sale.
Chiar dacă restricțiile s-au ridicat, vom trăi în continuare cu COVID-19, așa că ai grijă de tine și de cei din jur! Noi îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Hourly Schedule

New Day

19:00 -
Open doors
21:00 -
Mihail - live

Date

May 11 2022

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Cost

50 lei

Tickets

Ticke

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Ticke