Moon Museum • Overground Sunset Session

Marți, 6 octombrie 2020 – la apus
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Bilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/60219/
Expirat Halele Carol – open air

Overground Music Sunset Sessions înseamnă că se cântă la Expirat Halele Carol în continuare, cât încă e vreme de cântat în aer liber.
Se cântă la apus, intim, altfel, safe și respectând tot ceea ce trebuie respectat.

Pe 6 octombrie, marți, ne revedem (după aproape un an) pe terasă, în aer liber, cu Moon Museum.

Te rugăm, citește informațiile până la final pentru că regulile jocului sunt schimbate, iar trupa este împărțită, cum și noi suntem nevoiți să fim separați. Și am vrea să știi toate regulile de la bun început. 🙂

—–

Concertele au loc în aer liber, pe terasă, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație.

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din concertele de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concert înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

—–

Inițial legat de albumul solo a lui Oigăn (KUMM, Robin and the Backstabbers) – Sex with Onions, cântat într-o variantă acustică cu Ami și odată cu alăturarea lui Mihai Grama la voce pentru mai multe piese, s-a conturat proiectul Moon Museum.

Setlist-ul cuprinde piese de pe albumul Sex with Onions, cântece noi de pe albumele Moon Museum, dar și câteva piese de import dragi membrilor – de la Neil Young până la Beck, Talking Heads și Atlas Sound.

Numele vine de la un cip minuscul care conține desenele a șase artisti plastici celebri din anii ’60 (printre care Andy Warhol și Claes Oldenburg) care a fost lansat pe Lună în misiunea Apollo 12.

Facebook: https://www.facebook.com/moonmuseumband/
YouTube: https://shorturl.at/mqwW4
Spotify: https://shorturl.at/blCU8

Bilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/60219/

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 240 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 3 locuri (3 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 180 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 160 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei

Urmăriți cele mai noi informații despre concerte pe paginile de Facebook Expirat sau Overground Music.

Hourly Schedule

18:00 -
open doors
20:00 -
Moon Museum - live

Date

Oct 06 2020

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

120 - 240 lei (40 - 60 lei / person)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
Tickets Available