Născut în Undeground – lansare de carte / 07.12

Sâmbătă, 07.12. Open doors: 17:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
LIVE MUSIC cu Salmastra si Narco Branco

Salut

Sunt George Mielus și primul contact cu fotografia l-am avut în anul 2003, după terminarea liceului.

Acum aproximativ 4 ani, în decembrie 2015, am fost invitat de Macanache la primul său concert în formula The Putreds pentru a face fotografii. Se întâmpla la puțin timp după Colectiv, iar atmosfera din backstage era una sumbră. Atunci am realizat că starea de spirit a artiștilor este diferită de cea din timpul concertelor, iar efortul acestora de a crea atmosfera perfectă nu este perceput de cei veniți la spectacol. M-am gandit sa fac ceva în sensul acesta și astfel a luat viața proiectul “Născut în Underground”.

Nascut in Underground” nu este doar o colecție de fotografii înainte și după concert ale unor artiști din industria muzicală românească, ci este o documentare a emoției nevăzute atât a celor care pășesc pentru primele dăți pe scenă, cât și a celor care sunt obișnuiți deja cu ea, dar care au pornit din același underground. Acest album de fotografie surprinde trăirile artiștilor pe scenă, emoțiile pe care le au înainte de a urca pe scenă și relaxarea acestora după ce au încheiat actul artistic în fața publicului.

Muzica este mișcare – precum a fost drumul meu prin underground: plin de întâmplări, fotografii făcute în ultimul moment și mii de kilometrii străbătuți pentru a da o formă vizuală emoțiilor artiștilor.

Majoritatea artiștilor cărora m-am adresat au fost încântați de idee și astfel am reușit să vă fac cunoscute sentimentele lor în momentele în care aceștia sunt în spatele scenei. După câțiva ani de lucru, documentarea cuprinde peste 50 de trupe ale muzicii underground.

Texte cărții sunt scrise de Matei Cristian “Mumu” supraviețuitor #Colectiv, care era să moară la concertul uneia dintre cele mai bune trupe din underground-ul românesc, Goodbye to Gravity.

www.nascutinunderground.ro
Facebook/Instagram: nascutinunderground.ro

Date

Dec 07 2019

Time

5:00 pm - 9:00 pm

Cost

Free entry

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event