OCS / 25.04

Joi, 25.04. Open doors: 21:00

*Tu faci playlistul!
Trimite-ne un mail pe ocsoficial@yahoo.com cu 10 piese pe care vrei să le auzi în acest concert, iar noi ne vom conforma. Vor fi luate în considerare mailurile trimise până pe 21 aprilie și care conțin dovada participării tale la concert (foto bilet).

OCS, adică Omul cu sobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța. Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai “introspectiv” album OCS de până acum.

În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Caută”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpați), “Ridică-te și mergi în maini” sau “”Am ce dau”, piese ce ating subiecte tăioase care îndeamnă la autoanaliză și ajung prin locuri nebătătorite de trupă, atât din punct de vedere muzical, cât și conceptual.

„Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor.

După mai bine de 5 ani în care au promovat intensiv „Marea Cautare” în cluburi, în cadrul festivalurilor și pe toate canalele disponibile, OCS se regăsesc din nou în studio, lucrând intens la un nou albul ce urmează a fi lansat în 2019.
Single-uri precum „Căprioara Acerbă”, „Oglinzi”, „Vorbești în Somn” sau „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă” ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcțue muzicală a formației.

Căprioara Acerbă – https://www.youtube.com/watch?v=fi1UcCqB_2g
Oglinzi – https://www.youtube.com/watch?v=fH8DRwz2WOQ
Vorbești în Somn – https://www.youtube.com/watch?v=Dt4iD0Ov97s
Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă – https://www.youtube.com/watch?v=hD6GerGX0Bw

Site: www.omulcusobolani.ro
YouTube: https://www.youtube.com/user/OCSoficial

Opening act: Four of a Kind

“Rock&roll band from Bucharest!
Not your average rock&roll, though.”

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCH4ckoXbnxoiud7-dGTlEdA

Date

Apr 25 2019

Time

09:00 PM

Cost

40 lei (pre-sale) / 50 lei (at the door)

More Info

Tickets Available
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România

Adresa: Str. Constantin Istrati 1, Sector 4, 040542, Bucharest
Phone: 073EXPIRAT
Mail: office@expirat.org