om la lună • Expirat • 19.01

Miercuri, 19.01.2022
Acces: 18:00 | Concert: 20:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro aici:
⭕ Early Birds (21-26 Dec): prețul unui bilet este de 60 lei.
⭕ Pre-sale (27 Dec – 18 Ian): prețul unui bilet este de 70 lei.
⭕ In ziua evenimentului, prețul unui bilet este de 80 lei.
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificatul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces!
_________________________
▼ om la lună deschide anul cu un concert în Club Expirat.
După două concerte sold out în decembrie, trupa se reîntâlnește cu fanii pentru o nouă seară plină de emoție și energie.
„În martie 2019 urma să cântăm în Expirat, concertul era sold out și noi abia așteptam să ne revedem prietenii. Dar chiar în ziua concertului a început primul lock down și planurile ne-au fost date peste cap. Au urmat aproape doi ani cu multe incertitudini, în care multe s-au întâmplat, am lansat două discuri, am bătut țara în lung și în lat și am avut parte de o mulțime de experiențe memorabile. Dar n-am mai ajuns să cântăm în Expirat. Și acum ne bucurăm tare că ne putem reîntoarce într-unul din locurile noastre preferate.” Doru Pușcașu
La concertul din Expirat accesul se va face la ora 18:00 și va fi organizat urmând toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfășurării lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.
Pe măsura ce aceste prevederi vor fi anunțate de autorități, le vom transmite tuturor participanților.
om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.
În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat ,Dans’ – primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.
În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta, după caz’ – album pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj.
La finalul lunii octombrie 2021, membrii trupei s-au mutat din nou împreună într-un sat din Subcarpații Curburii și au scris următorul material om la lună ce va apărea în 2022.
_________________________
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
om la lună - live

Date

Jan 19 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

60 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available