rareș • Concert de Lansare / First Single • Expirat • 07.06

Marți, 07.06.2022
Open doors: 20:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol
rares își face oficial debutul pe scena Expirat, cântând în premieră primul lui single – Prea Tânăr.
“Prea Tânăr” este prima piesă lansată de rares, scrisă alături de Florian Rus, Marcel Botezan & Sebastian Barac, ale căror credite includ hituri pentru artiști precum Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes și INNA.
Proaspăt anunțat câștigator al show-ului One True Singer, produs de Global Records pentru HBO Max, rareș aduce energia și interpretările emoționante din cadrul seriei, pe scena de la Expirat, cu invitați speciali, consacrați, dar și colegi din show.
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat mai mult de 2 luni, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume precum The Motans și florianrus, primind în același timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Serban Cazan, Alina Eremia și Bruja, dar și de la nume precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.
Pe lângă “Prea Tânăr”, vom avea ocazia să ascultăm piese din cadrul One True Singer, dar și muzica nouă la care rareș a lucrat de când a câștigat show-ul.

Hourly Schedule

New Day

20:00 -
Open doors
21:00 -
rareș - live

Date

Jun 07 2022

Time

8:00 pm - 11:00 pm

Cost

50 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available