RoadkillSoda • Lansare video și single ”LOUD & PROUD” • Expirat • 16.01

Duminică, 16.01.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/70147/
⭕ Pre-sale: primele 50 bilete sunt la prețul de 50 lei.
⭕ Următoarele bilete vor fi la prețul de 60 lei.
⭕ At the door: 70 lei.
Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:
• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
VIDEO ȘI SINGLE NOU DE LA ROAKDILLSODA: ‘’LOUD & PROUD’’
RoadkillSoda a lansat clipul piesei „LOUD & PROUD”, single extras de pe viitorul album al formației, care urmează să fie scos la lumină în primăvara anului viitor.
RoadkillSoda a sărbătorit 10 ani de activitate în 2021. Și ce modalitate mai bună de a încheia un an important decât lansarea unei noi piese?
„LOUD & PROUD” este un cocktail puternic care îți pune sângele în mișcare și există o mare probabilitate să începi să dai din picior pe ritm când îl asculți.
Videoclipul a fost realizat de către Dhope (DHOPE Design), iar melodia a fost înregistrată/mixată de Mihnea Ferezan și masterizată de către Arthur Seay de la House of Broken Promises.
𝐑𝐎𝐀𝐃𝐊𝐈𝐋𝐋𝐒𝐎𝐃𝐀
Bandcamp: http://roadkillsoda.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda
Instagram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/
Spotify: https://spoti.fi/3iWq2DZ
𝐂𝐑𝐄𝐃𝐈𝐓𝐒
VIDEO: Dhope | https://www.facebook.com/DHOPEdesign
RECORDING/MIX: Mihnea Ferezan | https://www.facebook.com/Mr-Panda-100499821482496
MASTER: Arthur Seay | @HouseOfBrokenPromises
ARTWORK: Patricia Bîea | https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
RoadkillSoda - live

Date

Jan 16 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

60 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available