Rockabella • lansare single • Backyard Acoustic Season

Marți, 22 septembrie 2020
Open doors: 18:00. Live: 20:30
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/59547
Expirat Halele Carol – open air

Rockabella lansează noul single “Năluca” printr-un concert pe 22 septembrie la Expirat.

Seria de concerte Backyard Acoustic Season se apropie de final. În regimul intim și special, cum deja te-ai obșnuit, safe în condițiile excepționale de azi și respectând tot ceea ce trebuie respectat.

Cele 3 concerte consecutive ce vor închide sezonul Backyard Acoustic 2020 vor avea loc în terasă, la Expirat luni, marți și miercuri, pe 21, 22 și 23 septembrie alături de: Pinholes, Rockabella și byron.

Te rugăm, citește informațiile până la final pentru că regulile jocului schimbate, iar trupa este împărțită, cum și noi suntem nevoiți să fim separați. Și am vrea să știi toate regulile de la bun început. 🙂

—–

Săptămânal, din 1 iulie, seria de concerte open air cu artiști locali din zona alternative – Backyard Acoustic Season – se reinstalează în terasa de la Expirat, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație.

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Backyard-urile de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la un Backyard înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

—–

Marți, 22 Septembrie, Rockabella cântă la Expirat în cadrul Backyard Acoustic Season și anunță cel mai nou single și videoclip, “Năluca”.

Înregistrată și produsă în izolare, “Năluca” ne confruntă cu nevoia halucinantă de a evada și de a ne simți din nou vii.

Single-ul se va lansa împreună cu o versiune live și un videoclip extras din concertul Rockabella susținut la Arenele Romane, în Februarie 2020.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.

Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu – voce, Andrei Ilie – tobe, Bogdan Diaconeasa – bass și Ștefan Mustață – chitară.

Site: https://www.rockabella.ro
Facebook: https://www.facebook.com/rockabellamusic
Instagram: https://www.instagram.com/rockabellamusic

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/59547

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 90 lei

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Acoustic Season sau Overground Music.

Hourly Schedule

18:00 -
open doors
20:30 -
Rockabella - live

Date

Sep 22 2020

Time

6:00 pm - 11:00 pm

Cost

90-200 lei (30-50 lei / person)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Overground Music

Organizer

Overground Music
Website
https://www.facebook.com/overgroundmusic/
Tickets Available