Stema / Next Ex / 06.03

Marți, 06.03. 9PM

Trupa STEMA vine în Expirat unde va cânta piese de pe albumul scos în 2016 dar și piese noi ce vor apărea pe următorul album. Genul muzical abordat de trupă este indie- alternative, cu infuzii psihedelice și electro. În mai 2016, lansează „Vicii, Talente și Patimi”, un album dens, care te poartă prin toate stările posibile, un continuu joc du-te vino, pe alocuri psihedelic, de la dragoste la protest, de la autoironie până la social-filosofic dostoievskian.

Au cântat la festivaluri din România precum Electric Castle, Shine Festival, Rock in Park, Street Delivery, Manifest.

Stema înseamnă:
Silviu Sanda – voce, chitară
Dan Stoica – chitară, claviaturi, lap steel, voce
Tudor Rotăruş – bass
Vlad Toma – tobe

Site
YouTube

NEXT EX este o trupă din București, cu influențe electro pop alternativ, care a debutat ca un proiect de studio în vara anului 2016 cu single-ul „Hey Girl”. Piesa a avut un feedback foarte bun din partea ascultătorilor în urma difuzărilor pe numeroase posturi de radio, în special pe Radio Guerrilla unde au și fost invitați pentru prima lor sesiune live.

Primăvara lui 2017 găsește trupa în studio pentru finalizarea înregistrărilor albumului de debut. Pe 21 martie trupa a lansat noul single/videoclip ce anunța apariția albumului „Superhero”. La numai câteva zile distanță, NEXT EX au deschis concertul celebrei trupe new-yorkeze Phantogram, apoi au fost invitați în emisiunile Apropo TV, Starea Nației și la Balcony TV.

În vara lui 2017 NEXT EX au cântat la o serie de festivaluri: Natura Fest, Unfinished Festival, Street Delivery și Shine Festival în București, Murmur Festival la Făgăraș, Rockanotherworld la Iași, iar peste hotare la Sziget Festival (după ce au câștigat preselecția concursului Sziget Talent), United Island de la Praga. Primul lor album „Mistakes” a fost lansat în luna noiembrie.

NEXT EX înseamnă: Andrea – voce, Robert – clape și chitară, Sergiu – baterie și percuție

Facebook: https://www.facebook.com/nextexofficial
Hey Girl: https://www.youtube.com/watch?v=g82M9niFwTk
Close: https://www.youtube.com/watch?v=KxvCjIRctiU
Superhero: https://www.youtube.com/watch?v=jpPgPjP7eLk

Facebook Event

Date

Mar 06 2018

Time

9:00 pm - 11:55 pm

Cost

20 lei (pre-sale & at the door)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available