Sea Section & Scuzerambeat • CONCRETE Sunday • 29.05

Duminică, 29.05.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol
Accesul este liber.
CONCRETE Sundays înseamnă concerte cu trupe locale emergente sau must-hear, puse în scenă pe seară de vară la Expirat Halele Carol. Un demers de popularizare a artiștilor încă underground. Intrarea la aceste evenimente este mereu LIBERĂ, iar accesul este open for all. 🍃
După o seară de băut cruntă, într-o bucătărie oarecare, a luat naștere expresia “scuzerambeat”, o expresie menită să curețe de păcat și să purifice orice băutor de alcool fără consecințe prea grave.
Direct din inima Moldovei, trei spirite ce duc mai departe magia alcoolului pe întreg teritoriul României.
Sea Section este o trupă indie-rock din Piatra-Neamț, formată în 2018 dintr-o gașcă de prieteni. Marca lor unică combină, ori de câte ori este posibil, o mulțime de versuri nonsens, reverb, dansuri timide și discursuri aleatorii. “Stilul lor ar putea fi definit ca un alternative experimental, dar simt că nu este suficient de clar. Este un fel de experiență adolescentină pură trecută prin tristețea rebelă a grunge-ului, înnobilată cu măiestria art-rock-ului și impregnată pe ici pe colo cu post-rock, ambient și space rock. Vocea lui Armand mă duce undeva în constelația Cobain, Bellamy, Molko. Sper că această comparație nu-i atârnă prea mult pe umerii lui.” – Răzvan Patachi, CriticEyez.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
Open doors
19:00 -
Sea Section - live
20:00 -
Scuzerambeat - live

Date

May 29 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Category

Organizer

CONCRETE Series