StudentTalks #2 – Competențele viitorului / 08.11

Ce faci după ce termini facultatea? Îți poți clădi o carieră exclusiv cu ce înveți în facultate? Este sistemul de învățământ al României anului 2019 pregătit pentru a educa eficient indivizii astfel încât să le dezvolte competențele pentru viitor?

Vorbim despre #educație, rolul fundamental al acesteia în societate și despre cum te poate ajuta pe tine, personal și profesional.

Te așteptăm cu interes pe 8 noiembrie la Expirat, Halele Carol, de la ora 17:00, să discutăm împreună despre viitorul imediat al învățământului superior, alături de Ștefan Pălărie – Trainer organizațional și consultant, fondator Scoala de Valori, Eli Neicut – Creator de conținut și voluntar de carieră, Sergiu Negut – Specialist în Creșterea Afacerilor și Marian Craciun – Consultant de Carieră, Director al Universității din București.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, completează formularul de aici: https://forms.gle/Y7zThPP5Cx5wJfsH9 | Găsești în formular și datele de contact.

O inițiativă RO-Implicat cu sprijinul PLUS

Date

Nov 08 2019

Time

5:00 pm - 8:00 pm

Cost

Free entry

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event