T-Shirt Fest 2018 / 16-17.06

Vară, căldură, vacanță… anotimpul perfect pentru a-ți scoate la iveală garderoba de tricouri! Dar ce ai spune de un loc în care acest mult iubit obiect vestimentar e „personajul” principal timp de 2 zile?

În perioada 16 – 17 iunie 2018 te așteptăm la o nouă ediție T-Shirt Fest, care va avea loc pe terasa şi interiorul Expirat Halele Carol (Str. Constantin Istrati 1, București).

De la expozanți care mai de care mai interesanți, la activități precum workshop-uri de pictat pe tricouri, discuții libere, live drawing, expoziții de tricouri, muzică și relaxare, T-Shirt Fest este locul perfect pentru a petrece în compania prietenilor, de a-ți găsi cele mai originale tricouri cu care să ieși în evidență oriunde ai merge, dar mai ales de a cunoaște oameni a căror pasiune pentru tricouri pot fi foarte inspiraționale!
Dacă ai trecut pe la noi și în edițiile trecute, știi foarte bine că întotdeauna vei descoperi ceva nou și vei pleca cu informații interesante despre ce poți face cu acest obiect vestimentar popular!

Mai multe informații despre toate activitățile vor fi disponibile curând!

Pentru parteneriate, demonstraţii, proiecte speciale și propuneri, vă rugăm folosiţi adresa de mail: contact@tshirtfest.ro

Comunitatea T-Shirt Romania este un integrator de informaţii destinat pasionaţilor de tricouri, ce facilitează dialogul între designeri, producători şi comercianți, și ajută brandurile românești să-și prezinte creațiile către publicul țintă- toate acestea contribuind la o evoluție pozitivă a industriei de tricouri.

#tshirtfest #tshirtromania #festivalultricourilor

Date

Jun 16 2018

Time

12:00 pm - 7:00 pm

Cost

Free Entrance

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event