The Different Class / 09.04

Marți, 09.04. Open doors: 20:00

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate. Întotdeauna vor să ajungă fata în față cu oamenii care rezonează cu ei iar împreună cu aceștia pătrund în cele mai obscure zone ale minții și deschid toate sertarele.

Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru TDC producția și lansarea EP-ului „Allow”, format din cinci single-uri (Heat, Lust, Pride, Trust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan.
Piesele de pe noul EP al trupei au apărut la o distanță de câte o lună între ele și au fost lansate în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban”, dar s-au făcut auzite și la alte posturi de radio precum Radio România Actualități, Tananana, Radio Seven și alte radiouri locale sau online.
„Allow”-EP se poate asculta și cumpăra prin intermediul tuturor platformelor online (Bandcamp, Spotify, Itunes, Deezer etc.)
În continuare TDC a integrat în live mai multe piese noi în limba română ce vor putea fi auzite în concerte.

YouTube
Bandcamp

Date

Apr 09 2019

Time

8:00 pm

Cost

20 lei (pre-sale) / 30 (at the door)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available