The Jam Community & Cozy Poetry Night / 22.09

Duminică, 22.09. Open doors: 18:00
Expirat Halele Carol. Pe terasă.

The Jam Community se întorc pe terasa de la Expirat, la ultima ediție outdoor din acest sezon.

De data asta cu The Jam Community:
Adi Stoenescu – Clape
Bogdan Tanase – Chitara
Michael Acker – Bass
Iulian Nicolau – Tobe

Alături de ei: Cozy Poetry Night
Special Guest: Dilimanjaro

Cozy Poetry Night este un proiect de performance centrat pe poezie și muzică, început la Iași și apoi plimbat prin mai multe orașe, prin cafenele și pe la festivaluri. La Cozy se vine cu drag și se pleacă în grup. Se bea, se recită, se întâmplă poezia. Scopul fiecărui spectacol susținut de oamenii din Cozy este să dezbrace poezia de aspectul rigid și să o pună în farfuria tuturor.

The Jam Community este un grup de prieteni, muzicieni alesi pe spranceana, care in timp ce se joaca, improvizeaza si exploreaza noi teritorii sonore, genereaza o muzica pe care se poate dansa sau visa, cu mintea, sufletul si corpul, muzica ingloband experientele lor diverse si articulandu-se ca un demers comun pentru a gasi noi sau eterne principii, concepte si tehnici care sa ghideze crearea unui discurs muzical improvizat coerent si natural, ce permite expresia spontana, autentica, depasind barierele stilistice si canoanele sterile.
Incepand cu muzica africana, trecand prin blues, jazz, soul, funk, rock, dub, disco, hip hop, si ajungand la drum and bass, nu jazz, si nu soul, sau orice alte muzici cu aceeasi substanta, fie ele si neingropate inca in cliseul si presetul universal din care doar se pare ca e greu de gasit o cale de scapare,ei nu refuza nici o sursa de inspiratie, orice pretext pentru a interactiona neingradit, in cautarea unui drum spre impartasirea unei experiente a realului si a gasirii unei voci comune, a unui sistem de gandire eliberator, fiind bine venit.
Sau, altfel spus, petrecerea continua, veniti cu noi, fericire pentru toata lumea.

Date

Sep 22 2019

Time

8:00 pm

Cost

Free entry

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event