The Mono Jacks / The Case / 10.04

Miercuri, 10.04. Open doors: 21:00
Evenimentul este SOLD OUT, iar de la intrare nu se mai pot achiziționa alte bilete.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil.

Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cele mai noi single-uri, „Un Sfert de Secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio „Ușor Distorsionat” lansat de trupă în toamna anului 2017.

The Mono Jacks înseamnă:
Doru Trăscău (voce, chitară)
Andrei Zamfir (chitară)
Cristian Chiru (bass)
John Ciurea (tobe)

Site
YouTube

Opening act: The Case

Formată în 2012, THE CASE are la activ 5 membrii care pun pe primul loc libertatea de exprimare artistică și extinderea orizonturilor muzicale.
Cu o impresionantă prezența pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest, B’Estfest, Revolution Festival sau Padina Fest etc.) și având două materiale discografice deja lansate: „The Case” EP (2014) și „Own The Night” (2017), The Case se recomandă ca una din formațiile proeminente de alternative din România.

YouTube

Date

Apr 10 2019

Time

9:00 pm

Cost

SOLD OUT

Tickets

Facebook Event
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Facebook Event