The Mono Jacks – lansare album “Gloria” / 12.02

Miercuri, 12.02. Open doors: 21:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

”Salut!

Ne-am dorit tare mult, ca după toată agitația lansării de album, să avem ocazia să petrecem niște timp împreună. Așa că vă dăm întâlnire miercuri, 12 februarie, la Expirat Halele Carol. Avem povești noi de spus, și vom avea timp să le împărtășim la un pahar de vin, înainte și după concert, pe care noi l-am numit un “concert boutique”. Ceva intim, de pus la colecția cu momente speciale.

Ne vedem miercuri, 12 februarie, la Expirat, ca să ne privim ochi în ochi.”

“Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

Date

Feb 12 2020

Time

9:00 pm

Cost

50 lei (pre-sale) / 60 lei (at the door)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available