The Sonic Taste – lansare single / 25.11

Luni, 25.11
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Cea mai productivă trupă din scena de rock alternativ românesc al ultimului an, The Sonic Taste, revine pe scena Expirat Halele Carol pe 25 noiembrie, cu lansarea unei noi piese. Acesta ar fi cel de al 4-lea release ca şi single după “In Your Eyes”, “No Surprize”, “Different” și imnul pentru Radio Guerrilla, “Guerrillove”.

“No Hard Feelings. Just Rock’N’Roll.”

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive – care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” – adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

Primul single al trupei, “In Your Eyes”, a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei) iar în luna iulie bãieții au lansat al 3-lea single – „Different”.

Toate piesele lansate până în prezent, au fost înregistrate la StartRec Studio, mixate de Mircea Petrescu și masterizate de Turcu Alex. “Different” este singura colaborare făcută de The Sonic Taste, respectiv cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

THE SONIC TASTE înseamnă:
Mircea Petrescu – voce/chitară
Mihai Nicolau “Baby Jesus” – tobe/percuții

Experiența muzicală a celor doi membri nu este de neglijat, aceștia făcând parte din numeroase trupe locale și având peste 10 ani de carieră în scena autohtonă. Printre trupele în care aceștia au activat, trebuiesc menționate Cobe, Running Clouds, Up To Eleven, precum și colaborări cu artiști pop și hip hop.

Facebook
Youtube
Instagram

Hourly Schedule

Schedule

20:00 -
Open Doors
21:00 -
The Sonic Taste

Date

Nov 25 2019

Time

8:00 pm

Cost

25 lei (pre-sale) / 30 lei (at the door)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available