TUMBE • Expirat • 10.11

Joi, 10.11.2022
Open doors: 20:00. Live: 21:00
Expirat, Halele Carol
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/79792/
Prețul unui bilet este de 50 de lei.
TUMBE, recent lansat de Centrul Cultural Subcarpați, este un nou proiect muzical, cu un mesaj profund despre tradiție și diversitate culturală în modernitate și cu cel mai proaspăt repertoriu de muzică contemporană cu rădăcini în folclorul și cultura aromânilor.
TUMBE readuce la viață cântecele vechi din folclorul armânesc într-un spectru stilistic inedit. Frumusețea și expresivitatea deosebită a temelor folclorice aromâne au inspirat muzicienii și producătorii TUMBE la alchimizarea lor într-o manieră world music sau jazz fusion, cu intenția de a le păstra caracterul și esența.
Componența TUMBE este: Mara (vocal), Radu Vâlcu (chitară), Mihai Balabaș (vioară, live electronics), Răzvan Florescu (vibrafon, percuții tradiționale), Mike Alex (bass), Philp Goron (tobe), Cristian Tache şi Viorel Grigore (additional vocals), Marius Alexe aka Bean MC (compozitor/producător muzical).
Mara, din familie de aromâni, își împlinește astfel o misiune de neam, de a cânta întregii lumi despre faptul că Aromânii și cultura lor există, trăiesc și își duc valorile mai departe.
„Folclorul, cântecele arhaice sunt reprezentative pentru o întreagă cultură. De aceea, chiar și atunci când arhaicul este transpus în cultura prezentului, noutatea expresiei nu face decât să amplifice valoarea tradiției.” – MARA
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Hourly Schedule

New Day

20:00 -
Open Doors
21:00 -
TUMBE Live

Date

Nov 10 2022

Time

8:00 am - 11:00 pm

Cost

50 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available