:umbra • Adam’s Nest • Expirat • 25.08

Marți, 8 septembrie 2020
Open doors: 18:00.
Adam’s Nest – live: 19:30
Umbra – live: 21:00
Bilete vor fi disponibile via iaBilet.ro joi, 27 august, începând cu ora 12pm EEST, la link-ul următor: https://www.iabilet.ro/site/event/58935
Expirat Halele Carol – open air

Marți, 8 septembrie Umbra și Adam’s Nest vin pe terasa de la Expirat. Va fi un concert altfel, fără scenă, membrii trupelor găsindu-se în diferite locuri din terasă.

—–

Noi suntem Umbra și cântăm indie rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil. Ascultă-ne dimineața când mergi la job și speră la o lume mai bună sau seara când ești singur, cu lumina stinsă. Ascultă-ne dacă nu ai încă întrebarea potrivită pentru că răspunsul o să vină de la sine.

Înființată în ianuarie 2015, :umbra aparține unui nou val de nume importante ale scenei alternative/indie rock, surprinzând printr-un sunet puternic și melodios cu influențe post rock și grunge.

Primul album al trupei „Noi, restul”, este albumul călătoriei fiecăruia către omul din prezent. Este albumul care te face să te bucuri de răspunsuri. De la cele mai intense trăiri până la speranța cea calmă, piesele de pe „Noi, restul” își găsesc rostul în mintea celor care caută trăirea autentică și necenzurată.

În 2019 :umbra lansează două live sessions pentru piesele “Ce bine-i aici” și “Come as you are” (o reinterpretare în stil propriu a piesei formației Nirvana), single-ul de studio “Azi nici timpul n-are timp” și un videoclip ce marchează atat prima colaborare, cu Ana Coman, cât și primul single în rotație la un post important de radio, pentru piesa “Căzuți din luna”.

“Incredibilul accident de-a fi cuminte”, cel mai recent EP al trupei, este o colecție de povești scurte în stilul :umbra despre încercările omului normal în lumea în care timpul e grăbit și toate sunt pe dos. Titlul albumului conturează traseul simțurilor sufletului nobil, de la sentimentele de inadecvare între semeni până la fericirea găsită în lucrurile banale. O poveste cu final imprevizibil, trăită cu lipsa de urgență a omului ce își împlinește destinul în etape, “Incredibilul accident de-a fi cuminte” ne poartă în universul invers sorții fatidice omului cuminte, chinuit de nedreptate sau de lipsa de șansă, căruia însă i se oferă șansa unui destin pozitiv.

:umbra ne invită la un traseu emoțional prin sunete, iar albumul ne oferă finalul sau ca pe un antidot administrat, după îndelunga introspecție, epocii pe care o experimentam cu toții.

Facebook: https://www.facebook.com/douapuncteumbra/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4r0BvmKa38YcA9jQh1LRoA
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYKlhk7u1NXgkyQbFde1tgA
Instagram: https://www.instagram.com/douapuncteumbra/

—–

Adam’s Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020 trupa a lansat ”Irezistibil”, primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.

Adam’s Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass), Andrei Hâncu (tobe).

Facebook: https://www.facebook.com/adamsnestt/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/16Aaw2KKbNHol99mlEY5Fu?si=vPALmamFQiapKbmtoKw8hg
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjHqioeMmozGEyWEBtO45sg
Instagram: https://www.instagram.com/adams.nest/

—–

Bilete vor fi disponibile via iaBilet.ro joi, 27 august, începând cu ora 12pm EEST, la link-ul următor: https://www.iabilet.ro/site/event/58935

Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 200 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 50 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 100 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 30 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 90 lei

—–

Câteva lucruri bune de știut despre concert:

• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Spațiul din terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.

Hourly Schedule

18:00 -
open doors
19:30 -
Adam's Nest - live
21:00 -
:umbra - live

Date

Sep 08 2020

Time

6:00 pm - 11:00 pm

Cost

90-200 lei (30-50 lei / person)

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available