Valeria Stoica • CONCRETE Open Air Series • 24.06

Joi, 24.06.2021
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat Halele Carol – open air • standing

Biletele disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/63837/

ACCES:
Prețul unui bilet este de 60 lei.
Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

CONCRETE Open Air Series aduce laolaltă și live, pe diferite scene din țară, trupele și comunitățile din noul val al alternativului românesc. O serie de evenimente nouă, la inițiativa SWANBOY Music x Expirat Halele Carol.

Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

———-

 Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

• Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

• Te rugăm să ai la tine dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testelor) la punctul de acces și să o arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.

• Te rugăm să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.

• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege (1 persoană pe 2mp în aer liber). Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță. Dacă spațiul din fața scenei devine aglomerat, îți poți căuta loc și în spatele ei, acolo unde am montat un ecran LED pe care se poate urmări concertul.

• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui test RT-PCR sau test rapid Antigen. Pentru cei sub 12 ani, recomandăm și încurajăm realizarea unui test, dar având în vedere că în reglementările actuale nu este specificat nicăieri că cei mici trebuiesc testați, nu putem obliga părinții să facă acest lucru. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

• Scena este suspendată deasupra terasei, în lateralul clubului, iar vizibilitatea este bună cam de oriunde ai sta. Concertul se vede și pe ecranul din spatele clubului, dacă vrei în orice moment să te retragi la o masă.

• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concertele din Expirat înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

———-

Valeria Stoica este o artistă indie născută în Republica Moldova, orașul Nisporeni. Valeria are o conexiune aparte cu natura, găsindu-și inspirația și liniștea acolo încă din copilărie.

Artista a început să cânte la chitară de la 8 ani, când tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică.  Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice.

După succesul de la show-ul de talente Moldova Are Talent, Valeria Stoica și-a început cariera muzicală cu piesa „Remember”, lansată în 2017. La scurt timp au urmat piesele „Distanțe”, „Poate”, ”Just a boy”, ”Get Back”, ”Empty Air” și ”Gravity”, primite cu mare entuziasm atât de publicul din România, cât și cel din afară.

În 2019, artista cântă în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

În 2020, Valeria Stoica debutează cu albumul „I don’t like roses”. Acesta reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție.

Sensibilitatea este cel mai mare atu al Valeriei, pe care o comunică cel mai bine prin muzică. Într-un interviu pentru Qreator, Adrian Despot afirmă: „De 20 de ani am așteptat un artist ca Valeria în România”. Artista reușește să transmită emoția cu o intensitate uimitoare, ce culminează în albumul de debut „I don’t like roses”, care spune povestea căutării și descoperirii Valeriei ca om.

În 2021, albumul Valeriei a fost nominalizat la premiile IMPALA – European Independent Album of the Year Awards, iar piesa „Empty air” se regăsește în Billboard Italia, fiind difuzată în țări precum Italia (MTV Italia), Japonia, Marea Britanie, Irlanda și regiunea Scandinavică.

Februarie 2021 aduce o nouă și uimitoare colaborare – „Take Me To The Moon”, piesă lansată împreună cu producătorul elvețian Kadebostany. Melodicitatea chitarelor, beat-urile îndrăznețe și vocea suavă a Valeriei dau viață unei piese plină de lumină, care urmărește ascultătorul până în cele mai întunecate colțuri ale sufletului.

Valeria este parte a echipei Uninvited Artists, o comunitate independentă de artiști români, care acoperă muzica electro, pop-punk, jazz și toate zonele de indie folk.

Valeria Stoica:

Instagram – https://www.instagram.com/valeriastoicamusic/ 
Youtube – https://www.youtube.com/c/ValeriaStoica/featured
Spotify – https://open.spotify.com/artist/1U0dn9EFyhTfKS4xvFrUSR?si=MwSn9k3fQgq2QSyuqSiEHw

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
Valeria Stoica live

Date

Jun 24 2021

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

60 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Swanboy Music

Organizer

Swanboy Music
Email
contact@swanboymusic.ro
Website
http://www.swanboymusic.ro/
Tickets Available