Valeria Stoica • CONCRETE Series • 13.01

Joi, 13.01.2022
Open doors: 18:00. Live: 20:00
Expirat, Halele Carol

Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro aici:
https://www.iabilet.ro/site/event/70107/

Acces general: prețul unui bilet este de 50 lei.

Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Certificarul verde COVID-19 se poate deacărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Valeria Stoica este o artistă indie născută în Republica Moldova, orașul Nisporeni. Valeria are o conexiune aparte cu natura, găsindu-și inspirația și liniștea acolo încă din copilărie.

Artista a început să cânte la chitară de la 8 ani, când tatăl ei a înscris-o la Școala de Muzică. Vocea și-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artiști indie internaționali pe YouTube și a făcut primul cover după Damien Rice.

După succesul de la show-ul de talente Moldova Are Talent, Valeria Stoica și-a început cariera muzicală cu piesa „Remember”, lansată în 2017. La scurt timp au urmat piesele „Distanțe”, „Poate”, ”Just a boy”, ”Get Back”, ”Empty Air” și ”Gravity”, primite cu mare entuziasm atât de publicul din România, cât și cel din afară.

În 2019, artista cântă în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

În 2020, Valeria Stoica debutează cu albumul „I don’t like roses”. Acesta reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție.

Sensibilitatea este cel mai mare atu al Valeriei, pe care o comunică cel mai bine prin muzică. Într-un interviu pentru Qreator, Adrian Despot afirmă: „De 20 de ani am așteptat un artist ca Valeria în România”. Artista reușește să transmită emoția cu o intensitate uimitoare, ce culminează în albumul de debut „I don’t like roses”, care spune povestea căutării și descoperirii Valeriei ca om.

În 2021, albumul Valeriei a fost nominalizat la premiile IMPALA – European Independent Album of the Year Awards, iar piesa „Empty air” se regăsește în Billboard Italia, fiind difuzată în țări precum Italia (MTV Italia), Japonia, Marea Britanie, Irlanda și regiunea Scandinavică.

Anul 2021 îi aduce și câteva colaborări de succes precum „Take Me To The Moon”, piesă lansată împreună cu producătorul elvețian Kadebostany, colaborare ce se extinde, astfel că pe final de an se lansează „Wild In Secret”, un single sofisticat și perfect de ascultat în orice moment. Valeria își pune amprenta și pe „75”, piesă ce apare pe noul album de studio al proiectului muzical Golan, cu care artista face o echipă bună atât pe scenă, cât și în studio. Apropo de scenă, Electric Castle, Summerwell, Budapest Showcase Hub, dar și câteva locații inedite în Elveția sunt printre evenimentele anului pe a căror scenă Valeria a cântat.

Valeria Stoica:

Instagram – https://www.instagram.com/valeriastoicamusic/

Youtube – https://www.youtube.com/c/ValeriaStoica/featured

Spotify – https://open.spotify.com/artist/1U0dn9EFyhTfKS4xvFrUSR

Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?

• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.

• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.

• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.

• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Hourly Schedule

New Day

18:00 -
open doors
20:00 -
Valeira Stoica - live

Date

Jan 13 2022

Time

6:00 pm - 10:00 pm

Cost

50 lei

Facebook Event

Event Link
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Category

Organizer

CONCRETE Series
Tickets Available