Vama / 29.10

Marți, 29.10. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor

Marți, 29 octombrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită in Expirat, București să trăiești o nouă experiență alături de trupa ta preferată, Vama!

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.
Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!

Trupa a lansat până acum 3 albume: “Vama” (2008), “2012” numit după anul lansării, și “Better “(2017), cel dn urmă fiind singurul album în limba englză al trupei. Fanii din afară ai formației s-au bucurat de concerte cântate prin toată Europa.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Expirat: Strada Doctor Constantin Istrati 1, Sector 4, București

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM Romania

Date

Oct 29 2019

Time

9:30 pm

Cost

79 lei (early birds) / 89 lei (pre-sale) / 100 (at the door)
Halele Carol

Location

Halele Carol
Doctor Constantin Istrati 1, București, 040542, România
Tickets Available