Stave na denarno linijo veljajo za najbolj priljubljeno rešitev za stave na igro v ZDA in zahtevajo celotno igro. Ni na primer pomembno, ker je odlična izžrebana spletna igra, ki šteje tudi v smislu iger na srečo. Če iščete stave v staromodnem ameriškem dizajnu, je tukaj trg za vas.

  • Od teh prepričanih, da bi lahko dosegli nižje od 38 točk, bi bila stava na novo spodaj morda veliko bolj po vaših željah.
  • Slepo izbiranje priljubljene igre NFL vam običajno zagotovi 66 prvakov na vsakih sto stav, vaša produktivnost ne bi zadostovala, da bi zagotovili odličen denar.
  • Lahko gredo skozi priložnost za razmik točk in odkrijejo, da so novi Cowboys pravzaprav favoriti na 7 območjih.
  • Potem ko ugotovijo, da se je območje premaknilo, je nova meja že precej manjša.
  • Takoj po spremembi širjenja idej postane najnovejša ocena običajno 10 – dvanajst.

Vendar priporočamo, da zagotovite tovrstne napovedi, ki vsebujejo polno zrno natrija. Profesionalni napovedovalci športnih dogodkov se nagibajo k zelo neposrednim domnevam, vendar bi morali opraviti tudi vaše individualno iskanje. Pametni denar se nanaša na denar, ki ga stavijo najboljše napovedi športnih stav poklicni hendikepirarji, ki jih razumemo kot „sharps”. Ti udeleženci lahko s svojimi visokimi stavami tudi premaknejo stavne konture in dobili boste vrhunsko igralno vadbo. Stavnice poleg splošne javnosti vedno cenijo najnovejše poglede jasnih stavnikov, zato se zgodi obratna pot razpona. Svetujem vam, da nakupujete okoli tistega, ki samo stavi na denarno linijo.

Dobiček in boste Plačilo – najboljše napovedi športnih stav

V mesecu in pri večini stav bi lahko bila razlika 5 odstotkov, da bi bil zmagovalni, sicer poraženi handicaper. Za tiste, ki ste novinec pri športnih stavah, sicer pa ste pravkar naredili del razmika in/pod stavami, razmišljate – kaj točno je odlična denarna stava in kako bo delovala? Popoln vodnik vam bo pokazal vse, kar morate razumeti, da začnete z samozavestnim igranjem iger na srečo za šport, košarko, bejzbol in drugo.

Kaj natančno pomeni valutni razpon?

Med boljšimi spletnimi spletnimi mesti za športne stave so bet365, BetMGM, BetRivers, Caesars, DraftKings, ESPN Bet, FanDuel, PointsBet in morda tudi navijači. Seveda, DraftKings velja za največ med številnimi zakonitimi pravimi denarnimi stavnicami na internetnih športnih stavnicah. Kot tak je prijavljen in upravljan v okviru zahtevkov, kjer so funkcije športnih stav že legalizirane. Če ste prav tako v enem od tovrstnih metropolitanskih območij, lahko pravilno uporabite blago. Ker pogoj deluje pri oblikovanju predpisov za internetne športne stave, si lahko ljubitelji športnih dogodkov v Nebraski ogledajo morebitno razširitev možnosti sodniških stav.

Primerek najnovejše denarne linije za NBA

Izbira valutnega razpona

Tukaj je nekaj vseh naših seznamov izobraženih spletnih športnih stavnic, da poiščete spletna mesta, ki imajo en+ ali en get. Stave v New Yorku se celo uvajajo v začetku leta 2024, zato imejte v mislih dvomljive aplikacije za športne stave v New Yorku in kupone za športne stavnice v Severni Karolini. Da bi vam nato pomagali razumeti igranje denarne linije, si poglejmo primer. Vse, kar morate ustvariti, je, da poiščete skupino, sicer igralec, za katerega verjamete, da pogosto zmaga v igri, in določite stavo. Vprašljivo je, ali bomo kdaj dobili rekreacijo, za katero so naši predniki ustvarili prvotno stavo.

Moneyline Gaming Guide Pogosta vprašanja

Novo več/spodaj lahko spremeni vodilo do celotne igre iz podobnih razlogov, ker lahko denarna linija in vi tečeta ATS. V primerih, ko popolnoma nova zapuščina poravna vašo celotno zadevo in bi se želeli izogniti zadetku, obstaja možnost, da kupite eno polovico točke. (Od »za nakup« nakazujem, da lahko pridobite manjše možno izplačilo, na primer od -105 do -120.) Potem lahko igrate z eno polovico točke »flow the newest give« na tvoja stran. Zato bi lahko posamezniki, ki so uživali v +3. in ko ste uživali v najljubšem, jih lahko razpršite od -korak 3 do -dos.5.

Izbira valutnega razpona

To je najpogostejša stava na šport in video igro košarke. Omogoča jim, da ponudijo enakovredne kvote na včasih ravni ekipe. Ki imajo, kot so stave, če skupina, ki jo izberete, zmaga v spletni igri, vaše zmage pri stavah. Moneyline preferred ponuja rahlo nizek dobiček, ko ste slabši, vam bo pomagal pri velikih zmagah, ne glede na to, ali so te vrste stav zahtevnejše ali ne.